Hulporganisaties 2017-11-01T09:58:54+00:00

Hulporganisaties

Maak samen het verschil

De meidenvenijninformatie op deze pagina is speciaal bestemd voor organisaties met een adviserende of ambulante rol richting scholen, leerlingen en ouders. Daarnaast richten we ons tot opleidingsinstituten omdat studenten informatie over meidenvenijn goed kunnen gebruiken in de latere uitoefening van hun beroep.

Bent u adviseur van een gezondheidsinstituut en staat u scholen bij in het voeren van een integraal gezondheidsbeleid en wat ze eraan kunnen doen als er meidenvenijn heerst?
Bent u consulent of ambulant begeleider van een hulporganisatie en wilt u hulp kunnen bieden aan scholen, leerlingen en ouders waar zich (ernstige) pestproblematiek onder de meisjes voordoet?
Bent u leerkracht aan een opleidingsinstituut en wilt u uw studenten informeren over een methode die pestgedrag onder meisjes aanpakt zodat zij dit in hun bagage hebben voor de (onderwijs)praktijk?
Bent u begeleider van een (jeugd)organisatie die met groepen meisjes werkt waar vaker problemen voorkomen in de onderlinge sociale omgang met elkaar?

Dan gaan we graag vrijblijvend met u of uw organisatie in gesprek om te kijken of de methode Meidenvenijn is niet fijn! een passende oplossing is die aan zou kunnen sluiten bij uw behoefte en vraag. Neem hiervoor contact op met ons meidenvenijn team.

lees meer

Veelgestelde vragen

Kunnen jongens ook aan de meidenvenijnlessen deelnemen?
Wanneer zet ik de preventielessen in?
Is de lessenreeks ook digitaal?
Moet ik een opleiding volgen om de lessen te kunnen geven?
hier komt de vraag
hier komt de vraag

Heb je een goed idee?

Heb je een goed idee of tip voor die bij zou kunnen dragen aan een sociaal veilig klimaat, stuur deze dan naar info@meidenvenijn.nl
Ook andere ideeën of tips zijn welkom.

logo kinderpostzegels
logo gezonde school